/foto1.jpg

Litt om meg, Harringtons ernæring og noen tanker om sunnhet...
En sunn livsstil gjør deg rask i toppen, sprek i kroppen og bedre rustet til å takle utfordringene som kommer når livet ikke er helt på toppen... - hilsen Susanne!

Harringtons Ernæring - Firmanavnet Harringtons kommer fra familienavnet mitt - med en engelsk pappa som selv ønsket å starte bedrift med navnet Harringtons var valget enkelt for meg når jeg skulle finne navnet på mitt firma.

Rådgivning - Jeg bruker min utdannelse innen medisin og ernæring til å tilby personlig rådgivning til enkeltpersoner som vil nå spesifikke mål.

Konsulentoppdrag - Arbeider også med ulike konsulentoppdrag og samarbeider blant annet med  www.realfood.no - i tillegg skriver jeg artikler om ernæring, helse og livsstil på det nettbaserte jentemagasinet www.woman24.no .

Livsstilsreiser - Noen turer til utlandet blir det også, som instruktør www.jomfureiser.no er jeg med på jenteturer med fokus på en sunn livsstil, nytelse og moro. Neste turer går til Fayence og Cannes i Frankrike - sjekk ut forsiden for mer info.

 

 /ansikt.jpg

Næringsrik mat gir overskudd  og bedre livsskvalitet
Det du spiser og når du spiser påvirker faktisk både humør, vekt, overskudd og konsentrasjon - alle sider som er viktig for å takle ulike utfordringer i hverdagen. I tillegg kan kostholdet forebygge en rekke livsstilsykdommer. Sunn og næringsrik mat gjør kroppen glad - og smaker kjempegodt!

 

 /sjokolade.jpg

Med plass til en godbit
Det er visse råd som er smart for de fleste å følge - stikkordene er MASSE grønnsaker, frukt og bær, velge magert kjøtt, spise mer fisk(mager og fet) og velge grovt med tanke på brød og andre kornvarer. Mikser du alt dette sammen med litt, men helst mer eller mye mosjon er oddsene gode for at kroppen din holder koken i en hektisk hverdag. Sist men ikke minst, skulle du være i tvil - åja det er plass til en godbit eller to - selv i det "sunneste" kosthold!